Bästavän<3

Cajsa Soberon du är bästa vännen ever! Du har och kommer ALLTID att ha en väldigt stor plats i mitt hjärta, du finns alltid där för mig och skulle aldrig vända mig ryggen. Du är en av få som inte är falsk och de är just därför du alltid kommer va min vän! Älskar dig<3


Förlåååt

Förlåt för dålig uppdatering men har haft så otroligt mycket med skolan, tränar inför tävling bla, I januari blir de kanske frisör-SM så man får ju ligga i ;) sen har jag haft inlämningar också så har inte hunnit helt änkelt! Har ju inte blivit så Mycket ridning heller utan longering eller vila eftersom vädret är vidrigt just nu.... Nästa helg bär de iväg till christmas show med båda två! Cloettas debut efter hovbölden och bellens första meeting :)
Cloetta: fre- Msv b, lör- msv b och sön- msv a :)
Bellen: fre- 120, lör- 120 och beroende på hur de gått blir de antingen 120 eller 130!
Lite mer uppdatering om tävlingen kommer senare!
Idag fick jag bada min lilla hund efter att hon vart med i stallet i regn-rusket så blir en bild på henne :) puss och kram!

/amanda


Godmorgon i det stormiga vädret!

Jag har nyss vaknat och ska snart ut till stallet. Hästarna får vi se om dom ens kommer ut idag då det är storm...
Queen hade jag tänkt rida ut men det blir nog ridhuset med lite bommar
Leo kommer nu på förmiddagen så jag trimmar nog honom lite grann oxå! Sen så ska jag och mamma åka på lite ärenden:)
Så vi hörs senare


Mitt nya stjärnskott

Ja imorgon kommer en ny liten polle hit till gården, tänkte ge er lite info om honom:
Don Corleone eller som han kallas Leo är en valack som är 11 år. Han har gått ett par MVSA och deltagit i ett par SM, så nu ska jag rida honom och tävla


Sitter i ridhuset

Sitter i ridhuset och kollar när Nina löslongerar sin gulliga häst!


Jag kom utanför gården;)

Jag som sagt nu befinner jag mig i kba på ett café och bara har det mysigt med min kära far, sedan hem och ta hand om min älskade polle!
Hörs senare ciao


Stallet färdigt:D

Har jobbat färdigt med stallet nu och är inne och pausar lite, ska ut snart igen och ge dom hö och sedan ska dom in vid 13 för jag ska på lunch!
Sedan när jag kommer hem ska jag pyssla om Queen och gå ut och beta lite:)


GOOODMORGON

Gordmorgon kära läsare!

Jag har nyss stigit upp och nu äter jag frukost, jag är ensam hemma för mamma är på tävling med en elev så hon åkte halv sex imorse!
Så jag har stallet helt själv och det som ska göras är:
Släppa ut hästarna
Ge dom hö
Göra en hink med betfor
Göra en hink med lusern till Leo
Mocka 8 boxar
Lägga in hö i alla boxarna
Lägga in kraftfoder + vitaminer
Sopa stallet
Kratta utanför stallet
Göra vatten till dom som har hinkar i boxen
Göra lunch påsarna
Göra kvälls påsarna

Och sedan ska dom ha hö kl 12 och dom ska in 14 om det inte är dåligt väder! Vi hörs under dagen:)


Pockisen

Fick precis denna otroligt söta bild av Stephanie som tränar hon som köpt Pocke sååå söta!


Nästa tävling

Nästa tävling blir som sagt Grevagården Christmas Show. Åh vad jag längtar ska bli nått så otroligt roligt att träffa massa underbart folk och tävla mina små hästar:)
Queen ska hoppa där och hon hoppar LA fredag, MVB på lördag med ackumulator och går det bra på lördag så hoppar jag MVSB på söndagen annars LA
Den nye går LA varje dag:)


Queen färdig

Queen var super fin och jobbade på jätte bra med pessoalongen! Hon var redat trött efter en halv timmas jobbande;) Men det behövde hon med all sin överskotts energi!
Imorgon trimmar jag eller rider ut henne på söndag händer det en mycket rolig sak men det berättar jag inte försen då;)
Vi kanske hörs senare:)


Äntligen heeeelg!!

Åh äntligen är det helg efter en jobbig vecka med massa plugg... käkar lite sedan ska jag ut och longera min prinsessa och ge henne massa morötter då blir hon sååå glad!:)


Världens vackraste

vackraste hästen som jag saknar så!


Återigen skola....

Sitter nu i skolan och har första lektionen. Och sedan är det äntligen helg och har grymma planer inför helgen, som handlar om både hästar och jag ska träffa min goa vän Kajsa Karlsson:)
Men vi hörs senare när jag kommer hem Ciaoo

Snart är dagen slut

Ligger nu i sängen och har pluggat det sista. Imorgon är det skola från 8-14.15 och sedan hem och då har inte dagen så mycket att erbjuda. Queen blir masserad imorgon så får vi se vad hon säger att hon ska göra med motionering:)
Men vi hörs imorgon ciaoo!:)


Svar på en kommentar:)

Fick en kommentar om att hon hade bilder på mig från SM och du får gärna skicka dom till: [email protected]


Svårt med rubrik;)

Har nu hoppat Queen och det blev inte så mycket hoppning idag för hon var helt galen så vi lät det va och när vi kom in i stallet så bad jag mamma att klämma på Queens rygg och hon va öm. Så mamma ringde våran grymma massör och hon kommer imorgon och känner igenom Queensan.
Så nu är det bara chill resten av kvällen och vi kanske hörs senare!:)


Sista lektionen för idag!

Har sista lektionen nu och sedan hem, har ute så mycket att göra nu för tiden då jag endast har en häst. Har lite planer på g som kommer hända men berättar allt sånt när det verkligen är helt klart!
Klockan fyra ska Queen hoppträna för Malin och sedan har jag inget mer att göra resten av dagen utom att plugga engelska och idrott.
Men vi hörs senare:)


:)

Vi tänkte nu ta tag i bloggen och köra igång igen efter allt som hänt!
Jag är tillbaka med nya hästar och nya mål! Så.. nu kör vi!:)

/Cajsa


Kommer tillbaka

Vi är snart tillbaka igen, så skriv en kommentar om vad ni vill läsa!


Inez är bäst!

Tja tja bloggen, Inez här! Ligger just nu i sängen med libane'sen Amanda! Hon är lite upptagen med andra saker ( olala) så ja får blogga för henne istället!
Igår va vi två och Lollo sjöqvist och såg på breaking dawn! Det var så jävla bra , fast amanda gillade bara sex scenen som vanligt! Haha!
Men orkar inte skriva mer nu!
Amanda hälsar att hon tycker själv att hon är äcklig och ful och hon hoppas att alla ni får en bra påsk!

Puss hejdå/// Inez bästa Örneborg !


Sorry

Förlåt för otroligt dålig uppdatering men det har hänt en hel del som jag inte vill ta upp  här på bloggen. Börjar blogga igen när allt löst sig
/Cajsa

Sitter i skolan

Har precis börjat och har NO, när skolan är slut ska jag trimma mina små hästar och se om jag hinner skriva färdigt inlägget om min och Pockes resa! Vi hörs senare då kommer jag men en liten hemlis;)


Sjuuuk

Är fortfarande sjuk och hemma från skolan, men rida orkar man vell! Kanske är därför jag inte blir frisk heller?;o aja skit samma, blir att trimma hästarna och gå ut och gå med Cloetta:) förhoppningsvis kommer hovslagarn och slår på skon så jag kan börja rida henne snart igen :D
Ikväll blir de lite hiss och diss på bloggen tänkte jag! Tills dess, ha de;)

Amanda


CAJSA!!!!

Har haft en ganska bra helg ändå! Bellen var placerad i 110 och ett ner i 120 så är riktigt nöjd! Även om inte jag och Cloetta kom iväg till SM vilket var de tråkigaste som kunde hända så blir jag så otroligt glad när Cajsa åker ner och visar upp sig på det där viset! Cajsa fick rida för mig också och det slutade med ett SM-GULD för henne :D hon är unbeliveable! älskar dig vännen och nu fick du verkligen resultat för ditt hårda slit! De va du värd<3 nu ska jag sova lite innan man ska upp med tuppen till skolan.... Puss!

Amanda


KAN INTE FATTA DET

SM guld 2011 på en ponny jag haft i ungefär 2 månader det är helt otroligt!


HELT AMAZING

Kan fortfarande inte förstå det!! Nolla i första kvalet och vann stilen!!! Helt otroligt vad bra det var idag dom orden jag fick av Sylve kommer jag ALDRIG glömma! Så otroligt, nu laddar vi om inför imorgon och då är det en MVSB!


I Helsingborg

Pocke har sovit första natten i sin box på tävlings platsen efter att ha gått en promenad när vi kom fram igår. Nu på morgonen när vi kommer till stallet ska jag ut och gå med honom en lång promenad då blir han glad;) Hoppar inte försen näst sista klassen idag och kl 13 ska Sylvester Söderstrand ha en 45 min lång genomgång. Så jag hoppar inte innan 14 iallafall:) Men vi hörs senare!


Nu kör vi!

Nu kör vi mot svenska mästerskapen i HBG med världen finaste ponny där bak!:)


Godmorgon Godmorgon

Har just ätit frukost och chillar lite just nu ska ut i stallet sedan och kära igång. Ska vara ute i stallet vid 8 för då kommer praktikanten Tuva och hjälper till i stallet! Då ska hästarna ut i skritten stallet ska göras, jag ska trimma Queen eller rida henne på galoppbanan, sedan är det bara att börja packa allt inför SM. Vi ska försöka komma iväg vid halv två idag:) Så jag har fullt upp hela dagen!:) Slänger in ett inlägg när jag sitter i bilen påväg till HBG:)


Hästarnas motionering

Queen fick sig en riktig ute ritt idag och fick ut och trava och galoppera uter i backarna så hon var svettig och redigt trött när vi kom tillbaka! Hon va enormt pigg både igår och idag men nu försvann nog det mesta energin!
Pocke red jag i paddocken och han var super fin och väldigt pigg, jätte bra uppladning inför SM ;)
Ja som sagt medans bloggen legat nere lite grann så har jag hunnit med en hel del. Har varit och hoppat i Borås med grymma resultat, kvalade SM med Pocke så vi åker imorgon till Helsingborg helt grymt!!
Nästa vecka ska jag vara med på en fotografen för ett grymt känt klädmärke... hehe säger inte mer;)
Men jag kommer uppdatera under helgen medans vi är i Helsingborg! På fredag hoppar jag SM kval 1 och lördag kval 2 och flrhoppningsvis final.
Men vi hörs imorgon när jag sitter i bilen :)

Headern

Våran header kommer snart upp och den ser ut så här:
Gjord av grymma Julia :)

Ingen blggning

Nu ska vi faktiskt ta tag i bloggen och sätta igång igen! Vi har haft lite nere vi har även en header som vi ska sätta in snart! Sitter nu i skolan och det har hänt en del på häst fronten medans vi inte bloggar. Berättar mer senare!


Lunch paus

Sitter och äter lunch efter att jag och Amanda har gjort färdigt hela stallet. Vi ska in till Kba och rida varsin häst och sedan hem igen och då ska jag rida Queen i manechen:) Imorgon är det tävling för Queens del hon ska hoppa en LA så vi får hoppas att hon är lugn och fin! Tävling börjar inte fören klockan tre imorgon så kanske följer med Amanda hem idag och kommer hem vid tio imorgon. Nej nu ska vi äta färdig hörs senare:)


RSS 2.0